N°69|N°88|n°91|N°97

RECEPTY S NAŠIMI CUVÉES

Virginie LEGRAND
šéfkuchař v Paříži

Ve spolupráci s tímto skvělým autodidaktem a kreativním šéfkuchařem vám nabízíme dobré dohody o jídle a víně, vždy s finessností, gurmandisem a vášní.
Autorka dvou kulinářských knih, která nám nabízí vrchol našich kremantů a blanquette, na svých vlajkových receptech.

n°69 Rosé Brut Paul G. Valentin
n°69 Rosé Brut Paul G. Valentin

BRIOCHE PERDUE AUX FRAISES - N°69

Gurmánský dezert, připravený s láskou, který dokonale zapadá do našeho Crémant Rosé Brut N°69 a jeho vůní červeného ovoce a divokých jahod.

Brut Paul G. Valentin

FRICASSÉ DE POULET ET TOPINAMBOURS À LA SARLADAISE - N°88

Zůstaňme v místní kuchyni s tímto lahodným kuřecím fricassee a jeho topinembours à la sarladaise, které vyžadují čerstvý Crémant Blanc Brut N°88.

Paul G. Valentin - Crémant de Limoux Brut n°88 - Francouzské šumivé víno
Paul G. Valentin - Crémant de Limoux Brut Nature n°91 - Francouzské šumivé víno
Brut Nature Paul G. Valentin

PICKLES DE FENOUIL, SUPRÊMES DE PAMPLEMOUSSE ET HADDOCK - N°91

Malá inovace pro vaše začátečníky, s fenyklovou okurkou, nejvyšší grapefruit a treska, doprovázená fantastickou Crémant Blanc Brut Nature N°91.

Brut Paul G. Valentin Blanquette

TZATZIKI À LA POIRE ET CREVETTES AUX ÉPICES TANDOORI - N°97

Příjemná a krémová aperitiv s hruškami a krevetami, která potěší vaše chuťové pohárky v kombinaci s nádhernou Blanquette N°97.

Paul G. Valentin - Blanquette de Limoux - Francouzské šumivé víno