Virginie LEGRAND
šéfkuchař v Paříži
Ve spolupráci s tímto skvělým autodidaktem a kreativním šéfkuchařem vám nabízíme dobré dohody o jídle a víně, vždy s finessností, gurmandisem a vášní.
Autorka dvou kulinářských knih, která nám nabízí vrchol našich kremantů a blanquette, na svých vlajkových receptech.


BRIOCHE PERDUE AUX FRAISES - N°69
Gurmánský dezert, připravený s láskou, který dokonale zapadá do našeho Crémant Rosé Brut N°69 a jeho vůní červeného ovoce a divokých jahod.

FRICASSÉ DE POULET ET TOPINAMBOURS À LA SARLADAISE - N°88
Zůstaňme v místní kuchyni s tímto lahodným kuřecím fricassee a jeho topinembours à la sarladaise, které vyžadují čerstvý Crémant Blanc Brut N°88.



PICKLES DE FENOUIL, SUPRÊMES DE PAMPLEMOUSSE ET HADDOCK - N°91
Malá inovace pro vaše začátečníky, s fenyklovou okurkou, nejvyšší grapefruit a treska, doprovázená fantastickou Crémant Blanc Brut Nature N°91.

TZATZIKI À LA POIRE ET CREVETTES AUX ÉPICES TANDOORI - N°97
Příjemná a krémová aperitiv s hruškami a krevetami, která potěší vaše chuťové pohárky v kombinaci s nádhernou Blanquette N°97.
